Izvor: RTS, 27.Nov.2022, 13:43

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili i Mornar u Zagrebu

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i petu pobedu u Regionalnoj ligi. Novobeograđani su u trećem meču na turniru u Zagrebu opravdali ulogu favorita i ubedljivo savladali ekipu Mornara sa 17:3 (2:1, 7:1, 4:0, 4:1).
Iako su prethodni, izuzetno naporan meč protiv splitskog Jadrana odigrali pre samo 12 časova, izabranici trenera Živka Gocića nisu dozvolili da ih to poremeti.

Od početka duela sa Mornarom igrali su veoma angažovana pa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je kvalitet koji poseduje aktuelni srpski i regionalni šampion brzo došao do izražaja. Novobeograđani su iz minuta u minut uvećavali vođstvo i rutinskom igrom stigli do novog trijumfa.
Najbolju partiju u redovima Novog Beograda pružili su Ðorđe Vučinić sa četiri i Viktor Rašović sa tri gola.
Novobeograđani su lideri regionalnog takmičenja sa maksimalnim učinkom iz pet mečeva, a bez poraza je još samo Radnički iz Kragujevca koji ima utakmicu manje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novi Beograd pobedio Mornar u Zagrebu

Izvor: B92, 27.Nov.2022

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i petu pobedu u Regionalnoj ligi...Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su danas ekipu splitskog Mornara sa 17:3 (2:1, 7:1, 4:0, 4:1), u poslednjem kolu turnira Regionalne lige u Zagrebu...Najefikasniji u redovima aktuelnih evropskih vicešampiona bio je đorđe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.