Izvor: Mondo, 06.Okt.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaskrsnuće Junajteda u režiji "najgorih"!

Na početku meča "Old Trafordom" je odjekivalo da će Murinjo biti otpušten ujutru, da bi navijači posle pogotka Aleksisa Sančeza skandirali pesmu podrške gospodinu "Specijalnom".

Kakav meč na "Old Trafordu"!

Već u prvih deset minuta videlo se koliko igrači Mančester junajteda, usled svih priča o problemima unutar tima, nisu "u utakmici", pa su Kenedi i Muto dva puta savladali Davida de Heu, ali imao je tim Žozea Murinja snage za preokret...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Najavu preokreta doneo je Huan Mata iz slobodnjaka u 70. minutu, da bi oni najkritikovaniji od početka sezone - i verovatno u najgoroj formi - uspeli da donesu i tri boda.

Posle saradnje Pogbe i Marsijala - ovaj potonji je postigao prelep gol u 76. minutu, da bi rezervista Aleksis Sančez u 90. minutu  - i to glavom! - na centaršut Ešlija Janga doneo pobedu Mančester junajtedu i verovatno mirnije dane za menadžera Junajteda...

MANČESTER JUNAJTED - NJUKASL 3:2 (0:2)

Koliko je nemirno u klubu najboljeg govori i to što su navijači pred meč doneli "kartonskog" Zinedina Zidana, za koga se spekuliše da bi mogao da ga nasledi.

Ipak, pesmu da će biti "otpušten ujutru" s početka utakmice na kraju su zamenila skandiranja "Žoze Murinjo", koja govore da ipak Portugalac i dalje ima podršku većeg dela navijača koji je stao na njegovu stranu.

Uskoro opširnije...

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.