Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2020, 00:44

Vasko desetkovan u Argentini: Sa Pinto i 11 igrača ostali u Riju

Defensa, koju s klupe predvodi Ernan Krespo, favorit protiv silno oslabljenih Moreplovaca u prvom meču osmine finala Kupa Sudamerikana

Najbolje brazilske klubove prethodnih nedelja seče virus korona. Mnogi timovi jedva uspevaju da skrpe tim, da odigraju utakmice. Problemi su pogodili i Vasko da Gami pred put u Argentinu na prvi meč Kupa Sudamerikana protiv Defense i Hustisije.

Put Argentine Moreplovci su krenuli silnu oslabljeni. Tim iz Rija sa klupe neće voditi nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto. On je zaražen virusom korona, kao i njegov pomoćnik Rui Mota. Na kormilu će da sedi Aleksandre Graseli. Osim trenera, Vasko će na teren bez čak 10 fudbalera – Fernanda Migela, Verleija, Ulisesa, Tijaga Reisa, Beniteza, Talesa Manja, Žadsona, Ribamara, Felipe Bastosa i Fintelmana. Svi su oni bili pozitivni na COVID-19. Andrei neće igrati zbog suspenzije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Vasko igra solidno u poslednje vreme pod komandonm Sa Pinta. Nije izgubio tri meča u brazilskoj Seriji A (sakupio pet bodova). Prethodnog vikenda ekipa portugalskog stručnjaka osvojila je bod na Morumbiju protiv favorizovanog Sao Paula (1:1), ali opstanak i dalje nije obezbeđen i to će biti prioritet za tim iz Rio de Žaneira u nastavku sezone.

Domaćin je loše počeo ovu sezonu u Argenini. U Liga kupu ekipa nekadašnjeg golgetera Parme i Intera Ernana Krespa sakupila je samo dva boda. Prethodnog vieknda je poražena na gostovanju Kolonu (0:2).

Za Defensu van stroja su Huan Gabrijel Rodrigez, Eugenio Isnaldo i Enco Fernandez. Sva trojica su povređeni. Argentinski tim je favorit, dok će Moreplovci probati da izvuku što bolji rezultat pred revanš naredne nedelje u Riju.

Biće to prvi meč ova dva tima u istoriji. I jedni i drugi igraju tvrde mečeve na mali broj pogodaka. Vasko je u seriji od sedam utakmica gde je uvek bio tip 0-2, a Defensa je samo na jednoj od četiri utakmice odigrala 3+.

KOPA SUDAMERIKANA, 1/16 FINALA (PRVA UTAKMICA)

Utorak

Baija - Union Santa Fe 1:0 (0:0)

/Žilberto 69/

Sreda

Velez Sarsfilf - Deportivo Kali 2:0 (0:0)

/Almaada 74, 85/

Bolivar - Lanus 2:1 (1:1)

/RIkelme 45, Akin 86 - Belmonte 33/

Četvrtak

Kokimbo - Sport Huankajo 0:0

Feniks - Independijente 1:4 (1:3/

23.15: (2,80) River Plejt (Uru) (3,10) Univerzidad Katolika (2,50)

Petak

01.30: (1,75) Defensa i Hustisija (3,30) Vasko (4,80)

01.30: (1,73) Žunior (3,30) Union Kalera (4,80)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.