Vasilije Micić do 2021. u Efesu!

Izvor: Mondo, 25.Maj.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasilije Micić do 2021. u Efesu!

Srpski reprezentativac produžio ugovor sa vicešampionom Evrope na još dve godine.

Vasilije Micić i Anadolu Efes postigli su dogovor u aprilu o produžetku saradnje, a u subotu ga je obnarodovao vicešampion Evrope.

Anadolu Efes, koji je prošlog vikenda doživeo poraz u finalu Evrolige od CSKA, najavio je da će Micić ostati u timu sa Bosfora do 2021, javio je "Eurohoops".

Efes je odmah posle Fajnal fora u Vitoriji krenuo u ofanzivu kako bi osigurao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potpise svojih najboljih igrača, među kojima je svakako i srpski plejmejker.

S obzirom na to da je Micić imao jednu od najboljih sezona u karijeri i da je fantastičnim partijama u evropskoj eliti skrenu pažnju drugih bogatih klubova, Anadolu Efes je rešio da upravo sa Srbinom prvo završi posao i dogovori se oko nastavka saradnje.

Pričalo se da je Micić i među prvima na listi želja Real Madrida, ali je on odlučio da ostane u Istanbulu. Detalji oko dogovora još nisu ozvaničeni, ali se pretpostavlja da će u novom ugovoru postojati NBA klauzulu u slučaju da ga Filadelfija pozove.

Micić je 2014. izabran o strane "siksersa" kao 52. pik u drugoj rundi drafta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.