Vasilić: Došlo vreme za rastanak sa Slobodom

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2014, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasilić: Došlo vreme za rastanak sa Slobodom

Izgleda da je došao trenutak da Jovica Vasilić razduži opremu u ekonomatu Slobode Point. Posle tri godine u ligašu iz Užica i 84 zvanične utakmice, kapiten crveno-crnih na izlaznim je vratima.
(FOTO: M. Jelisavčić)
Ugovorom sam za Slobodu Point vezan do leta, sad je pravi trenutak za rastanak. Hteo bih da to bude na zadovoljstvo svih, prijateljski, uz želju da nam se putevi jednog dana ponovo ukrste.
Srbija ili inostranstvo, visina ponude ili ime >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kluba – šta odlučuje?
Ne odlučujem ja, niti smatram da bi trebalo da mnogo biram. Poslušaću savet menadžera, kluba, prijatelja, porodice… Jasno mi je koliko je važno da se brzo uklopim u novu sredinu, da odem u klub koji ima sličnu „filozofiju igre“ kao Sloboda.
Početkom januara mogu se očekivati vesti o vašem novom klubu,  navijačima Slobode ostaje da  traže novog ljubimca?
Verujem u mnogo bolje rezultate Slobode na proleće. Stići će novi igrači da se dokazuju i afirmišu, postanu oslonci ekipe i ljubimci navijača – poručuje Jovica Vasilić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.