Vasa Micić blistao u istanbulskom derbiju VIDEO

Izvor: B92, 26.Okt.2020, 22:42

Vasa Micić blistao u istanbulskom derbiju VIDEO

Srpski reprezentativac Vasilije Micić odigrao je sjajan meč za Anadolu Efes u gradskom derbiju protiv Bešiktaša i predvodio svoj tim do pobede rezultatom 81:74.

Micić je bio "prva violina" Efesa sa 18 postignutih poena (7/11 za dva, 1/4 za tri, 1/1 sa penala), šest asistencija i tri uhvaćene lopte.

Na terenu je proveo 31 minut, a ključan period u meču bio je sredinom druge četvrtine kada je stečena najveća prednost od 14 poena razlike.

Kasnije je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipa Ergina Atamana umešno sačuvala tu prednost i sačuvala maksimalan učinak.

Pored Micića, i Adrijan Moerman je imao 18 koševa, dok su po 12 ubacili Brajant Danston i Tibor Plajs.

U poraženom taboru Erdžan Osmani je upisao 15, Sehmus Hazer 13, Džejms Blekmuin 12, a Alperen Šengun 10 poena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Efes posle derbija na 5-0, odlični Vasa Micić!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020, 00:29

Vasilije Micić predvodio svoj tim do nove pobede u turskom prvenstvu...Anadolu Efes je stigao do pete pobede u isto toliko mečeva ove sezone u turskom prvenstvu pošto je večeras savladao u gradskom derbiju ekipu Bešiktaša sa 81:74...Mnogi su očekivali lagan trijumf Efesa, ali to i nije baš bio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.