Varničilo između Murinja i Košte!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2015, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varničilo između Murinja i Košte!

Spekulacije da Žoze Murinjo lagano gubi strpljenje sa Dijegom Koštom pokazale su se tačnim u poluvremenu duela koji je Čelsi u utorak odigrao protiv Makabija.

Gostovanje Čelsija u Haifi dovelo je do verbalnog obračuna menadžera "Plavaca" Žozea Murinja i napadača Dijega Košte.

Portugalac je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka u prvom poluvremenu počeo da viče na svog napadača koji mu nije ostao dužan pa su prisutni posvedočili o pravom verbalnom ratu Murinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Košte.

Nakon ubedljive pobede šampiona Engleske strasti su se izgleda smirile što je na konferenciji za medije potvrdio i Žoze Murinjo.

"Bio sam razočaran i reagovao sam. Reagovao je i on. Kada smo ušli u svlačionicu izljubili smo se i izgladili odnos" rekao je portugalski stručnjak.

Činjenica je, međutim, da Žoze Murnjo u poslednje vreme nije zadovoljan izdanjima Dijega Košte zbog čega su pojedini britanski mediji nagovestili da će Španac napustiti "Stamford Bridž" na kraju sezone.

Da li je večerašnji verbalni sukob Žozea Murinja "benigne prirode" ili je uvod u obračun većih razloga videćemo vrlo brzo, pogotovu ako Dijego Košta ne popravi formu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.