Varniči u Italiji - Nemanja Nedović vs Đanmarko Poceko! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varniči u Italiji - Nemanja Nedović vs Đanmarko Poceko! (foto)

Ko je ''original'', a ko ''kopija''?

Derbi desetog kola italijanske Lige A odigrali su u nedelju Milano i Sasari, a evroligaš iz Milana je pred svojim navijačima trijumfovao sa 90:78.

Meč je bio pun preokreta, Milano je do pobede došao znatno boljom igrom u poslednjoj četvrtini koju je dobio sa 31:16, a tokom, pa i posle utakmice bilo je i sitnijih čarki na relaciji Nemanja Nedović - Đanmarko Poceko.

Srpski reprehzentativac je posle pobede Milana ''pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mišiće'' klupi Sasarija, a temperamentni trener protivničke ekipe Đanmarko Poceko je na to reagovao na Instagramu.

Tamo je objavio svoju fotografiju u sličnoj pozi, uz poruku da je njegova originalna, jer je prepoznatljiv i po takvom načinu proslavljanja pobeda.

-

After win vs. Dinamo Sassari, Nemanja Nedovic showed his muscles towards Sassari bench

Half hour ago on Instagram, Gianmarco Pozzecco reminded him who is the "THE ORIGINAL®️" pic.twitter.com/WWZ5J3mOl3

— Emiliano Carchia (@Carchia) November 25, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.