Vardi završio s reprezentacijom: Ne postajem mlađi

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2018, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vardi završio s reprezentacijom: Ne postajem mlađi

Fudbaler Lestera Džejmi Vardi obavestio je selektora Engleske Gareta Sautgejta da neće više igrati za nacionalni tim.

Iskusni napadač tu odluku obrazložio je time što će u januaru napuniti 32 godine, kao i željom da provede više vremena sa svojom porodicom.

- Da budem iskren, razmišljao sam o ovoj odluci već neko vreme. Ne postajem ništa mlađi, a koliko možete da primetite selektorova želja je da podmladi ekipu. To je i dalo rezultata na Svetskom šampionatu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Rekao sam Garetu da bi bilo najbolje da priliku da nekom novom - rekao je Vardi, te dodao da će biti na raspolaganju Sautgejtu ukoliko bude imao problema sa odabirom napadača zbog eventualnih suspenzija ili povreda.

Jedan od razloga zbog kojeg se Vardi odlučio na kraj reprezentativne karijere jeste i mala minutaža. On je u 26 utakmica nosio dres Gordog albiona, ali je uglavnom bio na klupi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.