Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2021, 12:56

Varan potvrdio transfer u Mančester: Desimu nikada neću zaboraviti, počinje novo poglavlje

Francuz se emotivno oprostio od Real Madrida

Pre nekoliko dana su Mančester Junajted i Real Madrid dogovorili 50.000.000 evra težak transfer Rafaela Varana, a danas je i sam francuski štoper potvrdio selidbu iz Španije na Ostrvo.

U emotivnoj poruci na društvenim mrežama se zahvalio dosadašnjem klubu i najavio početak nove epizode u karijeri.

„Prethodnih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dana su bili ispunjeni sa mnogo emocija i osećanja koje sada želim da podelim sa vama. Posle 10 neverovatnih i divnih godina u Real Madridu, klubu koji ću uvek nositi u srcu, došao je dan da se rastanemo. Otkako sam došao ovde 2011. godine, zajedno samo ispunili mnoga očekivanja i napravili stvari o kojima nisam mogao ni da sanjam.

Želim da se zahvalim svim trenerima i svim ljudima u klubu za sve što su uradili za mene.

Veliko hvala svim Madridistima koji su mi uvek pružali podršku i sa njihovim visokim zahtevima me gurali da budem što bolji i da se borim za više.

Imao sam veliku čast da delim svlačionicu sa najboljim igračima sveta. Ostvarili smo nebrojeno mnogo pobeda koje neću nikada zaboraviti. Posebno „La Desimu“.

Shvatio sam kolika je privilegija uživati u tako posebnim momentima.

Na kraju, želim da se zahvalim svim Špancima i posebno gradu Madridu gde mi je dvoje dece rođeno. Ovo će uvek biti posebna zemlja za mene.

Bilo je ovo neverovatno putovanje na sve načine. Odlazim sa osećajem da sam dao sve i da se ni sitnica neće promeniti u našem odnosu.

Novo poglavlje počinje...“, napisao je Varan.

Varan je napustio Real željan novih izazova jer je došlo do zasićenja i blage smene generacije u Kraljevskom klubu. S obzirom da je ušao u poslednju godinu ugovora, Realu je ostalo samo da pristane na ponudu Crvenih đavola ili da izgubi Francuza za džabe narednog leta. Sa Junajtedom je potpisao ugovor na četiri godine s opcijom produžetka saradnje za još jednu. Zarađivaće dupšlo više nego u Madridu gde je imao nešto manje od 6.000.000 evra neto po sezoni.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Varan potvrdio transfer u Mančester

Izvor: Danas, 30.Jul.2021

Posle Džejdona sanča iz Borusije Dortmund, Mančester junajted završio je još jedan odličan transfer dovođenjem Rafaela Varana iz Real Madrida. Sam francuski štoper praktično je potvrdio da uskoro postaje član "crvenih đavola".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.