Vanredno u Humskoj: Zagorac, Semjuels, navijači...

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredno u Humskoj: Zagorac, Semjuels, navijači...

Dan posle neočekivano bledog izdanja i poraza od Albe u 6. kolu Evrokupa u Humsoj ulici je burnije nego posle bilo kojeg drugog neuspeha ove sezone, a potvrda je i najavljena vanredna konferencija za medije u 16:30 časova.

Medijima će se obratiti predsednik kluba Ostoja Mijailović, poručili su iz Humske.

Spekuliše se da bi prvi čovek crno-belih mogao da saopšti da su pregovori oko angažovanja Radeta Zagorca privedeni kraju i da je mladi košarkaš novi igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Partizana.

Deo navijača crno-belih treneru Miroslavu Nikoliću je skandirao: "Muto odlazi", "Pionirom" se u finišu duela orilo i "difens, difens", a ulje na vatru dodao je nezadovoljni Samardo Semjuels koji se obrušio na stragera kluba iz Humske.

U sredu od ranog jutra rukovodstvo Partizana je razgovaralo o sagi oko angažovanja Radeta Zagorca, kao i o aktuelnoj situaciji u klubu i ekipi.

Kako saznaje Sport klub podrška treneru Nikoliću nijednog trenutka se nije postavljala.

U Humskoj su zatečeni i reakcijom dela publike koja je vrlo brzo izgubila strpljenje, pre svega zbog katastrofalnog učinka Nikolićeve ekipe u odbrani, ali i ispadom internacionalca sa Jamajke.

Semjuels je u Partizan došao sa problematičnim dosijeom i nikako nije iznenađenje što javno pokazuje nezadovoljstvo, dok na terenu ne pruža, osim u duelu sa Cibonom, ni delć onoga što se od njega očekivalo.

Svi su se nadali da će se nekadašnji igrač Klivlenda, Barselone i Emporio Armanija smiriti u Beogradu... Stvarnost je drugačija i videćemo kakva je Semjuelsova budućnost u najtrofejnijem srpskom klubu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.