Vanja posebno srećan zbog Kingsa: Nastavljam tradiciju

Izvor: Mondo, 23.Jun.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja posebno srećan zbog Kingsa: Nastavljam tradiciju

"Naravno da mi je posebno drago što su baš Kingsi 'iščitali' moje ime. Potrudiću se da nastavim tradiciju i postanem stanovnik Sakramenta", rekao je Vanja Marinković.

Prošlo je skoro 20 godina kada su se Srbi masovno budili usred noći i do jutra pratili utakmice Sakramento Kingsa. Vlade Divac i Predrag Stojaković učinili su NBA franšizu iz prestonice Kalifornije najpopularnijom u Srbiji.

Slično je i posle 17-18 godina. Ovaj put, Divac i Stojaković, kao čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kingsa, stvorili su srpsku koloniju, nikada brojniju u najkvalitetnijoj ligi sveta.

Vanja Marinković izabran na draftu: "Pik" Sakramenta!

Tandemu u foteljama i tandemu na parketu, Nemanji Bjelici i Bogdanu Bogdanoviću, pridružili su se trener Igor Kokoškov i dojučerašnji bek Partizana – Vanja Marinković.

Upravo je sjajni šuter "parnog valjka" izabran od strane Sakramenta na nedavno održanom draftu i nije isključeno da se brzo pridruži Kingsima.

"Veoma lep osećaj. Srećan sam i zadovoljan što sam video i čuo svoje ime na draftu", rekao je Vanja, u razgovoru za "Novosti".

"Uz činjenicu da sam izabran na draftu, naravno da mi je posebno drago što su baš Kingsi 'iščitali' moje ime. Potrudiću se da nastavim tradiciju i postanem stanovnik Sakramenta", iznosi svoju želju mladi košarkaš.

Pred njim je još puno rada.

"Idemo korak po korak. Čekam poziv iz Sakramenta da vidimo koji su planovi. Tu je i reprezentacija, pa klupska dešavanja. Biće zanimljivo leto...", zadovoljno deluje Marinković.

Izvor: MONDO/Arena sport

Izvor: MONDO/Arena Sport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.