Vanja Udovičić poziva na oprez pred revanš sa Florencijom

Izvor: KGsport.info, 28.Mar.2013, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Udovičić poziva na oprez pred revanš sa Florencijom

Kapiten Radničkog Vanja Udovičić je krajnje oprezan pred revanš meč finala Kupa Evrope sa ekipom Florencije, iako je ekipa Radničkog ostvarila odličan rezultat u prvom meču u Firenci.
„Rezultat iz prvog meča je mač sa dve oštrice i nije realan odnos snaga, pošto Florencija nije nastupila u kompletnom sastavu. Svi nam već pripisuju trofej, a to može da rastereti protivnika u revanšu. Mi želimo trofej, taj cilj smo zacrtali još na početku sezone, ali znamo da nam pobedu i trofej niko neće pokloniti.
Nadam se uspehu, pošto mi, između ostalog, jedino Kup Evrope nedostaje u karijeri od trofeja“ – istakao je kapiten Radničkog, koji je na Beogradskom sajmu automobila uručio ključeve „Fiata 500L“ Dejanu Iliću iz Smedereva, kao autoru najboljeg imena za Fabriku automobila u Kragujevcu („Naša fabrika“).

Revanš meč finala Kupa Evrope, između Radničkog i Florencije, igra se 6. aprila na zatvorenom bazenu SC „Park“ u Kragujevcu.
Izvor: zurnal.rs

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Udovičić: ''Jedino mi Kup Evrope nedostaje u karijeri''

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2013

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog nalaze se na pragu osvajanja evropskog trofeja posle trijumfa u prvom meču finala Kupa Evrope protiv Florencije. Ipak, kapiten Vanja Udovičić naglašava da posao još nije završen.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.