Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2020, 18:46

Vanja Milinković Savić u Kjevu putem trampe?

Srpski golman mogao bi ponovo da menja klub

Nikako ne uspeva Vanja Milinković Savić da se skrasi u jednoj fudbalskoj sredini i posle samo šest meseci u Standardu iz Liježa mogao bi ponovo da menja klub. Ovog puta za stalno.

Naime, lokalna italijanska štampa tvrdi da bi Vanja mogao da bude deo trampe između Torina i Kjeva, gde bi suprotnim putem mogao da krene hrvatski čuvar mreže Adrian Semper. Torino u mladom reprezentativcu Hrvatske navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vidi idealnu zamenu za Salvatorea Sirigua.

Vanja sa Torinom ima ugovor na još godinu dana, ali je izvesno da neće biti u ozbiljnijim planovima Morena Longa, pa bi mogao da pokuša da se skrasi u Veroni i proba da vrati karijeru na pravi put. Milinković Savić je od dolaska u Torino na leto 2017. promenio tri kluba kroz pozajmice, SPAL, Askoli i Standard, ali nigde nije uspeo da se ustali.

Ove sezone Vanja je branio samo tri puta, sve u Ligi Evrope.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.