Izvor: MozzartSport.com, 06.Nov.2020, 21:39

Vanja Marinković tri meseca van terena!

Srpski šuter imao operaciju ramena zbog koje ga neće biti na parketu do naredne godine

Vanja Marinković neće biti na parketu naredna tri meseca zbog povrede šuterske ruke koju je zadobio na treningu, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba!

Srpski bek nije imao sreće i, kako je objašnjeno, zaradio je kompleksnu povredu desnog ramena koja je zahtevala hiruršku intervenciju. On je istu odradio bez odlaganja i zato neće igrati do naredne godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Klupski doktor Ignasio Munjoz objasnio je da Marinkovića čeka period imobilizacije operisanog ramena u trajanju od dve do tri sedmice. Posle toga sledi rehabilitacija, a cilj će biti na tome da Marinković ne izgubi snagu u svojoj šuterskoj ruci, ali tako da se vodi računa o tome da se ne prekine prirodan tok oporavka.

“Ovo je jako kompleksna povreda i zahteva maksimalan oprez u procesu oporavka. Posle završenog perioda imobilizacije slede vežbe u vodi, što je nešto što treba raditi kada je ovakav tip povrede u pitanju. Verujemo da će za tri meseca moći da se vrati treninzima“, rekao je Munjoz.

Marinkoviću je ovo druga sezona u Valensiji. Ove sezone je na tri utakmice Evrolige beležio 8,7 poena na oko 41 odsto pogodaka iz igre, uz 1,3 asistencije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.