Vanić: U Čačku nastavak serije

Izvor: B92, 13.Okt.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanić: U Čačku nastavak serije

Trener Metalca Nenad Vanić izjavio je da očekuje dobar rezultat u komšijskom derbiju protiv Borca koji će biti odigran u sredu u 13. kolu Superlige Srbije. "Nameravamo da nastavimo uspešnu seriju, igrači će pružiti maksimum na terenu, pa se nadam najboljem, uprkos tome što utakmica neće biti ni malo lagana", rekao je Vanić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dodić: Navikli smo se na veštačku travu

Izvor: B92, 13.Okt.2015

Trener Novog Pazara Mladen Dodić ocenio je da njegovu ekipu očekuje težak i neizvestan susret protiv Voždovca u 13. kolu Superlige..."Ekipa Voždovca je jedna od najbržih u Superligi, a najviše se ističe bivši igrač Novog Pazara Alen Mašović. Takođe, opasni su i u prekidima preko Rista Ristovića,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.