Vandalizovan Mesijev mural u Majamiju – osumnjičeni ultrasi velikog rivala

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 12:41

Vandalizovan Mesijev mural u Majamiju – "osumnjičeni" ultrasi velikog rivala

Na jednom zidu u Majamiju, gde je iscrtan veliki lik nove sportske zvedze Floride Lea Mesija, "osvanule" su velike ljubičaste mrlje kao dobro poznat otisak.

Pretpostavlja se da je ovaj akt bio delo navijača Orlando Sitija koji, očito, ne gledaju pozitivno na to to što im je rivala pojačala najveća fudbalska zvezda.

Zato su, pod okriljem mraka, "oskrnavile" mural sa Mesijevim likom i tako poslali jasnu poruku šta misle o čitavoj "Mesimaniji" koja je zahvatila taj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << deo SAD.

Nepoznati počinioci su isprskali zid ljubičastom bojom, koja je i klupska boja Orlanda pa se lako da naslutiti ko stoji iza ovog ispada.

Orlando je, kao i u košarci, veliki rival Majamija i biće interesantno ispratiti njihov duel koji je na programu krajem septembra.

Mesi je dosad odigrao dva meča za Inter, u oba je bio strelac, doduše u pitanju su dueli koji su igrani u okviru Liga Kupa, a tek ga čekaju prave borbe u šampionatu.

Inter Majami je poslednji na tabeli istočne konferencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.