Vanda Nara nastavlja po starom, i - šta će onda biti sa Ikardijem?

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanda Nara nastavlja po starom, i - šta će onda biti sa Ikardijem?

Svako leto, ista priča.

Mauro Ikardi je ove sezone na pozajmici u Pari Sen Žermenu, ali su sve glasnije spekulacije da bi mogao da se vrati u Italiju, ali u redove - Juventusa!

Antonio Konte je odmah po dolasku u Inter jasno precrtao Ikardija, a u finišu prelaznog roka, PSŽ je odlučio da ga dovede na pozajmicu.

Ipak, sada se ponovo pokreće priča o nastavku njegove karijere, a njegova supruga, a ujedno i agent, Vanda Nara, jedva je čekala da počnu novinarski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napisi, da i ona bude malo u centru pažnje.



"Da li će Mauro otići u Juventus? Zaista ne znam. Nemam pojma da li će se vratiti u Milano ili Pariz. U fudbalu je uvek sve moguće. Ta odluka će biti samo njegova, a ja ću biti tu da ga podržim kao i uvek. Podržaću njegov izbor i kao supruga i kao agent i on će tako imati duplu zaštitu i podršku"
, rekla je Vanda Nara.

Ikardi je ove sezone postigao 11 pogodaka na 18 mečeva, ali se u ključnom, u porazu od Dortmunda našao na klupi, što je dodatno podgrejalo sumnju koliko na njega računa Tomas Tuhel.

Podsetimo, PSŽ ima mogućnost da ga otkupi za 70 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.