Van der Vart ne prelazi u Real

Izvor: Blic, 11.Jul.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van der Vart ne prelazi u Real

Reprezentativac Holandije i prvotimac nemačkog bundesligaša Hamburgera Rafael van der Vart demantovao je danas jučerašnju informaciju da prelazi u madridski Real.



"Moguće je da je Real stvarno zainteresovan da me dovede, to ja ne znam. Ono što znam je da ni sa kim iz tog kluba nisam razgovarao, niti me je ko zvao", rekao je Van der Vart, koji je danas doputovao u Hamburg na početak priprema za narednu sezonu.

Španska štampa juče je objavila da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Real ponudio Hamburgeru 20 miliona evra za Van der Varta i da je nemački klub to prihvatio.

Informaciju o transferu Van der Varta danas je demantovao i Hamburge, koji je saopštio da za Holanđanina nije dobio nikakvu ponudu od Reala.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.