Van der Sar propušta Romu

Izvor: B92, 30.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van der Sar propušta Romu



Golman engleskog fudbalskog prvaka Mančester Junajteda, holandski reprezentativac Edvin van der Sar, zbog povrede neće moći da brani na utakmici Lige šampiona protiv Rome u utorak.

Van der Sar je povredio nožni prst na prvenstvenoj utakmici protiv Birmingema u subotu (1:0), zbog čega je zamenjen na poluvremenu, a njegovo mesto je zauzeo mladi Tomaš Kuščak.

"Lekari tek treba da utvrde ozbiljnost Edvinove povrede, ali mislim da on neće moći da se oporavi do utorka. Kuščak se dobro snašao na meču u Birmingemu i on će braniti protiv Rome", izjavio je menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.