Van de Zandšulp iznenadio Frica, u finalu opet protiv Runea VIDEO

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 17:56

Van de Zandšulp iznenadio Frica, u finalu opet protiv Runea VIDEO

Botik van de Zandšulp drugi je finalista ATP turnira Serije 250 u Minhenu.

Holanđanin, 29. na ATP listi, posle 110 minuta igre savladao je desetog igrača sveta, Amerikanca Tejlora Frica, 6:4, 7:6 (2).

Tako ćemo drugu godinu zaredom gledati finale u kom su akteri Van de Zandšulop i branilac titule, Danac Holger Rune, koji je prethodno u prvom polufinalu pobedio Kristofera O'Konela sa 6:3, 6:2.

Protiv Frica, Van de Zandšulp je u prvom setu napravio brej >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u sedmom gemu za 4:3.

Imao je prve dve set lopte na 5:4 i servis Amerikanca, nije ih iskoristio, ali jeste prvu u narednom gemu.

U drugom setu videli smo po jedan brejk, Fric je na 5:4 propustio dve set lopte i uskoro je došao i taj-brejk u kojem je Botik bio siguran, 7:2.

Rune, koji je prošle nedelje izgubio u finalu u Monte Karlu, boriće se za četvrtu titulu u karijeri i prvu ove sezone, dok će Holanđanin igrati za prvi pehar.

Pobedniku turnira osim 250 poena pripada i ček na 85.605 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RUNE NAJBOLJI U MINHENU: Danac spasio 4 meč lopte i trijumfovao u Nemačkoj!

Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2023, 16:46

Neverovatan preokret 7. tenisera sveta Danski teniser, Holger Rune, osvojio je titulu u Minhenu. On je u finalu savladao Botika Van de Zandšulpa sa 2:1, po setovima 6:4/1:6/7:6 nakon skoro 3 sata borbe. U prvom setu su obojica tenisera bila stegnuta, što je rezultovalo brejk loptom u skoro svakom gemu....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.