Van Persi se vratio u Fejenord

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi se vratio u Fejenord

Holandski fudbaler Robin van Persi danas se zvanično vratio u matični Fejnord posle 13 i po godina, objavio je slavni klub iz Roterdama.

Van Persi je potpisao jednoipogodišnji ugovor i nosiće dres sa brojem 32, isto kao u prvom mandatu na "De kajpu". Ovaj 34-godišnji golgeter je zbog povratka u Fejenord izdejstvovao raskid ugovora sa Fenerbahčeom, šest meseci pre isteka.

Za prvi tim novog-starog kluba je debitovao 2001. godine i za tri sezone je dao 22 gola na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 78 utakmica, uz trofej tadašnjeg Kupa UEFA. Karijeru su mu obeležile odlične igre u Premijer ligi, u dresovima Arsenala i Mančester Junajteda, gde je ukupno dao 190 pogodaka. Pre povratka u Roterdam dve i po sezone bio je član Fenerbahčea. Za reprezentaciju Holandije odigrao je čak 102 meča i sa 50 golova rekorder je na listi strelaca tog nacionalnog tima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zvanično - Van Persi u Fejenordu

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2018

Dosadašnji fudbaler Fenerbahčea Holandjanin Robin van Persi vratio se danas, posle 14 godina, u Fejnord iz Roterdama...Van Persi (34) je kao slobodan igrač došao u Fejnord, sa kojim je potpisao ugovor na 18 meseci...On je igrao za mladi tim Fejnorda i u tom klubu je počeo profesionalnu karijeru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.