Van Nistelroj završio sa Holandijom

Izvor: Glas javnosti, Beta, 14.Maj.2010, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Nistelroj završio sa Holandijom

Fudbaler Hamburga Rud van Nistelroj kaže da neigranje za Holandiju na Svetskom prvenstvu verovatno znači i kraj njegove karijere u dresu nacionalnog tima.

Selektor Bert van Marvijk objavio je širi spisak od 30 igrača, a na njemu nije bilo 33-godišnjeg napadača koji je do sada odigrao 64 utakmica za Holandiju.

- Naravno da sam razočaran. Mislio sam da mogu da pomognem ekipi. Sada kada je moj san o Mundijalu uništen, čini mi se da je gotova i moja karijera u reprezentaciji- >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << rekao je Van Nistelroj za holandsku televiziju NOS.

Bivši fudbaler PSV-a, Mančester junajteda i Real Madrida kazao je da je nekoliko puta razgovarao sa selektorom Van Marvijkom.

- U poslednje vreme smo često bili u kontaktu i, u neku ruku, mogao sam da naslutim kakve su mi šanse. Sada ću otići na odmor i imaću dovoljno vremena da se spremim za sledeću sezonu- zaključio je Van Nistelroj, koji je za reprezentaciju postigao 33 gola.

Selekcija Holandije će na Mundijalu igrati u grupi sa Danskom, Kamerunom i Japanom.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.