Van Gal nema razloga da napusti Junajted?

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal nema razloga da napusti Junajted?

Menadžer Mančester junajteda veruje u svoju ekipu i svoj rad na ''Teatru snova''.

Nakon remija u derbiju sa Čelsijem, Van Gal je izrazio zadovoljstvo igrom i zalaganjem svoje ekipe.

Iako engleski mediji danima bruje samo o njegovom odlasku, Holanđanin tvrdi da je smiren i da ''nema razloga da brine za svoju budućnost''.



''Mogli ste da vidite da se moji igrači bore za mene. Imam apsolutno poverenje u svoje igrače, kao i u odluku uprave. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nema razloga da dajem otkaz. Možda mediji žele da ja odem, ali ja se ne slažem sa tim''
, rekao je Van Gal posle remija sa Čelsijem.

On žali za promašajima svog tima.

''Frustriran sam kada pomislim na to šta smo sve promašili, prečka, stativa... Hvala igračima kako su igrali za mene, ali potrebna nam je pobeda. Ipak, mislim da navijači i nisu zabrinuti kada vide kako se borimo i ne odustajemo. I dalje verujem da sve može da se preokrene za mesec dana'', uverava Van Gal.

Inače, brojke, igra i forma njegove ekipe i nisu baš na njegovoj strani. Naprotiv, Van Galov tim je izjednačio negativan rekord Junajteda iz 1990. godine kada su ''crveni đavoli'' takođe vezali osam mečeva bez pobede u svim takmičenjima.

Da li Van Gal treba da ostane ili možda treba šansa da se pruži Rajanu Gigsu i Aleksu Fergusonu kao njegovom pomoćniku?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.