Van Dajk imenovan za novog kapitena Liverpula

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 22:48

Van Dajk imenovan za novog kapitena Liverpula

Holandski fudbaler Virdžil van Dajk novi je kapiten Liverpula, objavljeno je na klupskom sajtu.

Holanđanin je nasledio Džordana Hendersona koji je nedavno prešao u saudijski Al-Etifak.

Van Dajk (32) je u Liverpul došao 2018. godine iz Sautemptona i postao nezamenljiv član prve postave.

"Ovo je dan ponosa za mene, moju suprugu, moju decu i moju porodicu. Ovo je specijalan osećaj i ne umem to da opišem u ovom trenutku. Zaista sam mnogo ponosan", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Van Dajk, koji je istovremeno i kapiten holandske reprezentacije.

Van Dajk je za Liverpul u svim takmičenjima odigrao 222 utakmice i postigao 19 golova, a sa "crvenima" je osvojio Ligu šampiona, Premijer ligu, svetsko klupsko prvenstvo, FA i Liga kup, kao i evropski Superkup.

Kako je saopšteno na sajtu kluba, zamenik Van Dajku biće takođe defanzivac Trent Aleksander-Arnold.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Van Dajk novi kapiten Liverpula

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Avg.2023, 11:10

Van Dajk je u Liverpul došao 2018. godine iz Sautemptona Holandski fudbaler Virdžil van Dajk novi je kapiten Liverpula, objavljeno je na klupskom sajtu. Holanđanin je nasledio Džordana Hendersona koji je nedavno prešao u saudijski Al-Etifak. Van Dajk (32) je u Liverpul došao 2018. godine iz Sautemptona...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.