Valverde improvizuje, Mesi opet u novoj ulozi (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2017, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valverde improvizuje, Mesi opet u novoj ulozi (SASTAVI) (foto)

Sve je spremno za duel Alaves - Barselona.

Fudbaleri Barselone od 18.15 gostuju ekipi Alavesa u drugom kolu Lige Primere.

Trener Ernesto Valverde ponovo je odlučio da malo promeša karte i na teren će izvesti ekipu koja do sada nije igrala.

Zanimljivo je da će Mesi ponovo biti u ulozi "lažne devetke", ali će za razliku od prošlog kola sada u napadu umesto Paka Alkasera igrati Serhi Roberto, uz Đerara Delofeua koji opet ima šansu da skupi minute dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne dođe Osman Dembele.

Iznenađenje je i da Vidal igra desno, iako je Semedo bio odličan u prvom kolu protiv Betisa, a u startnoj postavi opet je Andres Inijesta.

Mada, nije isključeno ni da će Valverde opet menjati formaciju tokom utakmice, da će Vidal opet igrati po krilu, Roberto na desnom beku, a Inijesta da bude iza Mesija u formaciji 4-2-3-1.

U domaćoj ekipi Aleksandar Katai ponovo nije nie na klupi i očekuje se da uskoro napusti klub.

This is how the Line-up looks like:- pic.twitter.com/rhTopp1rZt

— Catalan Edition (@CatalanEdition) August 26, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mesi promašio penal, pa onda proradio i razbio Alaves! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2017

Barselona na krilima Lionela Mesija zabeležila drugu pobedu u prvestvu...Fudbaleri Barselone pobedili su u gostima ekipu Alavesa rezultatom 2:0 (0:0) u drugom kolu Lige Primere...Heroj Barselone, uprkos promašenom penalu, bio je Lionel Mesi koji je postigao dva pogotka u 55. i 66. minutu...Barselona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.