Valters heroj Čelsija, povratak Terija

Izvor: Press, 12.Jan.2013, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valters "heroj" Čelsija, povratak Terija

Čelsije je ubedljivo slavio protiv Stouka, nakon poraza u prethodnom kolu od KPR. Dvostruki strelac za Čelsi bio je igrač Stouka Džonatan Volters, koji je postigao dva autogola u 46. i 62. minutu. Treći gol za prvaka Evrope postigao je Frenk Lampard u 65. iz penala, dok je konačan rezultat postavio Eden Hazard u 73. minutu.
Srpski reprezentativac Branislav Ivanović odigrao je ceo meč za Čelsi, a u igru je u 79. minutu umesto Huana Mate ušao kapiten "plavaca" Džon Teri, koji je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << terena odsustvovao dva i po meseca zbog povrede.
Sanderlend je nakon dva vezana poraza u ligi uspeo da zabeleži vrlo važan trijumf. Strelci za Sanderlend bili su Sebastijan Larson u 12, Adam Džonson u 47. i Džejms Mekklin u 74. minutu.
Reding je sjajnom igrom u drugom poluvremenu slavio protiv VBA. Gosti su do prvog gola došli u 19. minutu, kada je mrežu Redinga zatresao Romelu Lukaku. Prednost VBA udvostručio je isti igrač u 69. minutu. Prvi gol za Reding postigao je Džimi Kebe u 82. minutu, a samo šest minuta kasnije Adam Lefondr izjednačio je rezultat. Pobedu Redingu doneo je Pavel Pogrebnjak u 90. minutu.
Ekipa Sautemptona je u Birmingemu u duelu sa Aston Vilom, direktnim konkurentom u borbi za opstanak, slavila sa 1:0 zahvaljujući pogotku Rikija Lamberta iz penala u 34. minutu. U ostalim utakmicama Fulam i Vigan su odigrali nerešeno 1:1, a u duelu između Noriča i Njukasla, kao i na meču Evertona i Svonsija nije bilo golova
Ranije danas KPR i Totenhem odigrali su nerešeno 0:0. Sutra će se igrati još dve utakmice 22. kola Premijer lige, Mančester junajted dočekaće Liverpul, dok Mančester siti gostuje Arsenalu.
Premijer liga, 22. kolo

KPR - Totenhem 0:0

Aston - Vila - Sautempton 0:1
(Lambert 35. p.)

Everton - Svonsi 0:0

Fulam - Vigan 1:1
(Karagunis 22. - Di Santo 71.)

Norič - Njukasl 0:0

Reding - VBA 3:2
(Kebe 82, Le Fondre 88.p, Pogrebnjak 90.  - Lukaku 19, 69.)

Stouk - Čelsi 0:4
(Valter 45+1. ag, 63. ag, Lampard 66.p, Azar 73.)

Sanderlend - Vest Hem 3:0
(Larson 12, Džonson 47, MekKlin 74.)

Nedelja:

Mančester junajted - Liverpul
Arsenal - Mančester siti

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragičar godine: Volters, strelac dva gola za Čelsi, promašio penal za počasni gol!

Izvor: Blic, 12.Jan.2013

Ako bi se gledali samo dresovi strelaca, Stouk bi izvukao remi sa Čelsijem od 2:2. Ipak, njihov napadač je umesto Čehovog dva puta efektno pogađao gol Begovića. I propustio je u 90. minutu da sa bele tačke izvuče fleke i postigne gol i za svoj tim, bar počasni...Počelo je sa parodijom na tribinama,...

Nastavak na Blic...

Pobede Čelsija, Redinga i Sanderlenda

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2013

Fudbaleri Čelsija pobedili su danas u gostima Stouk sa 0:4, dok je Sanderlend kod kuće bio bolji od Vest Hema sa 3:0, a Reding je preokretom u završnici utakmice pobedio VBA sa 3:2 u utakmicama 22. kola engleske Premijer lige... .."Plavci" ubedljivi na gostovanju Stouku.. .. ..Čelsi je ubedljivo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.