Valjevo: Voz smrskao golf, poginula dva muškarca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevo: Voz smrskao "golf", poginula dva muškarca

Dvojica muškaraca poginula su rano jutros u mestu Popučke kod Valjeva kada je voz naleteo na njihova kola, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Do nesreće je došlo oko 5.00 sati ujutru, a muškarci su nastradali na licu mesta.

Voz je naleteo na automobil na delu pruge Beograd - Bar na kome nema branika i polubranika, ali ima svetlosne signalizacije.

Kako navode mediji, u stravičnom sudaru "golf 2" je potpuno smrskan, a od siline udarca odbačen je u reku Krivošiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U izvlačenju tela poginulih učestvovali su vatrogasci-spasioci, a uviđaj na licu mesta sproveli su predstavnici policije i tužilaštva. Saobraćaj na ovom delu barske pruge uspostavljen je ponovo u 7.40 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija kod Valjeva: Voz usmrtio dvojicu muškaraca

Izvor: B92, 22.Jan.2018

Dvojica muškaraca poginula su u mestu Popučke kod Valjeva kada je voz naleteo na automobil u kom su se nalazili, rečeno je Tanjugu u MUP-u...Do nesreće je došlo oko 5.00 sati ujutru, a muškarci su nastradali na licu mesta...Voz je naleteo na automobil na delu pruge Beograd - Bar na kome nema branika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.