Valjadolid propustio priliku da iznenadi Sevilju

Izvor: RTS, 27.Jun.2020, 00:20

Valjadolid propustio priliku da iznenadi Sevilju

Fudbaleri Sevilje i Valjadolida odigrali su nerešeno 1:1 u prvoj utakmici 32. kola La Lige. Gosti iz Valjadolida su poveli na gostujućem terenu, ali nisu uspeli da sačuvaju prednost do samog kraja pa je meč završen podelom bodova.
Tim Valjadolida je odlično ušao u meč na gostovanju i poveo u 25. minutu golom Kika na dodavanje Mičela i sa tom prednošću se otišlo na poluvreme.

I u nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meča su odigrali odlično pa se činilo da će prirediti iznenađenje na gostovanju i poremetiti planove na tabeli četvrtoplasiranih domaćina.
Ipak u 83. minutu domaćini posle jednog od napada dobijaju kazneni udarac, a Lukas Okampos pretvara penal u izjednačenje 1:1 i podelu bodova u prvoj utakmici 32. kola La Lige.
Sevilja je zadržala četvrtu poziciju na tabeli sa 54 boda, dok je Valjadolid 14. sa 35 bodova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Breša ispustila pobedu, Kaljari ubedljivo nadigrao Torino

Izvor: RTS, 27.Jun.2020

Fudbaleri Breše su u duelu sa Đenovom odigrali 2:2 na svom terenu i propustili veliku priliku da pobede direktnog konkurenta za opstanak u Seriji A. U drugoj današnjoj utakmici nastavla 28. kola Serije A Kaljari je ubedljivo nadigrao Torino sa 4:2 na svom terenu. . Poslednjeplasitani...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.