Valensija se ponadala, Real opet slavio

Izvor: Mondo, 08.Jun.2019, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija se ponadala, Real opet slavio

Aktuelni prvak Španije nalazi se nadomak plasmana u još jedno finale.

Real Madrid - Valensija 2:0 u polufinalnoj plej-of seriji Endesa lige.

Posle 94:72 u četvrtak, "kraljevići" su slavili još jednu sigurnu pobedu, u meču koji su gosti bolje počeli, ali su bili "pečeni" već na kraju treće četvrtine - 79:66 (14:22, 28:14, 26:16, 11:14).

Treća i eventualna četvrta utakmica igraće se u Valensiji, koja je u četvrtfinalu od "brejka" i 0:1 protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Unikahe preokrenula na 2:1. Sada je sigurno čeka znatno teži zadatak, da branioca titule pobedi tri puta uzastopno.

Serhio Ljulj bio je u subotu najefikasniji u redovima Madriđana, a svih 13 poena postigao je u prvom poluvremenu. Pratili su ga Trej Tompkins i Džefri Tejlor sa 11, pa Gustavo Ajon sa 10 poena.

I u Valensiji su se delimično štedeli za sledeću utakmicu, pa su tako Bojan Dubljević i Majk Tobi bili najbolji strelci ekipe sa skromnih 12 poena.

Barselona u drugom polufinalu vodi protiv Saragose (1:0).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.