Valensija pobedom do trećeg mesta na tabeli!

Izvor: UživoFudbal.com, 14.Mar.2015, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija pobedom do trećeg mesta na tabeli!

Pobedom na Mastalji, domaća Valensija je još jednom pokazala da je ove sezone najbolji domaćin u Primeri. „Slepi miševi“ savladali su ekipu Deportivo La Korunje rezultatom 2:0. Oba gola pala su u drugom poluvremenu utakmice, prvi nakon penala, a za drugi pogodak se pobrinuo u 72. minutu Alkaser.

Ovo je sedamnesti trijumf Valensije u Primeri, koji je dovodi bar na kratko na treće mesta na tabeli, a da li će tu ostati zavisi od utakmice Espanjol >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << – Atletiko Madrid koja se igra u subotu.Na drugoj strani fudbaleri Deportivo La Korunje zabeležili su svoj četrnesti poraz ove sezone, a priliku da poprave utisak imaju već u sledećem kolu, kad kao domaćini, upravo protiv Espanjola.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.