Valensija pala u Pamploni!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija pala u Pamploni!

Osasuna bolja od Valensije.

Ekipa Osasune je danas dočekala ekipu Valensije u okviru 10. kola španske Primere, i na kraju je zahvaljujući najviše Rodrigu, napadaču gostiju, slavila pobedu od 3:1 (1:1).

Verovali ili ne, upravo je Rodrigo doveo goste u prednost u 14. minutu nakon dodavanja Gameira i verovatno se pitate zašto je on tragičar.

U 29. minutu dobija crveni karton, ostavio je Valensiju sa igračem manje do kraja meča što su domaći u potpunosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iskoristili.

Ojer je u 34. minutu izjednačio, a u drugom poluvremenu još dva gola u mreži gostiju.

Prvo je Garsija odmah na startu drugog poluvremena u 48. minutu doveo domaće u prednost, da bi Stupinan postavio konačnih 3:1 u 80. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rezerve donele pobedu Sevilji, Valensija i dalje u problemima

Izvor: B92, 28.Okt.2019

Fudbaleri Sevilje i Osasune su zabeležili pobede u desetom kolu španske Primere.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.