Valensija je znala da će pogrešiti s Maksom...

Izvor: Mondo, 10.Apr.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija je znala da će pogrešiti s Maksom...

Imaće priliku da se ispravi. Ili da još jedno odluči da ga se odrekne.

Nemanja Maksimović se neće dugo zadržati u Hetafeu.

Mladi vezista je prošlog leta stigao u predgrađe Madrida iz Valensije za sumu od oko 5 miliona evra i odmah je zaslužio mesto startera kod trenera Bordalasa. Ekspresno je postao jedan od najvažnijih "šrafova" u igri Hetafea koji je nadomak mesta u Ligi šampiona...

Nije to promaklo Valensiji koja kao da je znala da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pogrešila i bila brzopleta u proceni kvaliteta Maksimovića, ali je imala sreće da se "osigurala".

Naime, kako prenosi lokalni list "SuperDeporte", Valensija će tokom leta aktivirati klauzulu koja kaže da mogu da vrate Maksimovića u svoje redove za svega 7,5 miliona evra, dok će je za po milion više koštati ako to uradi 2020. (8,5) i 2021. godine (9,5).

Da li to znači da će Maksimović sigurno igrati za Valensiju? Pa ne...

Isti izvor navodi da trener Marselino nije još odlučio da li će Maksimovića u tom slučaju ostaviti u "rosteru" svoje ekipe, i na njegovoj poziciji ima Kokelana, Pareha i Kondogbiju, ili će Valensija gledati čist profit.

NEMANJA MAKSIMOVIĆ ZA MONDO: PRESING NA LIGU ŠAMPIONA!

Navodno, postoji interesovanje iz Bundes lige i moguće je da Valensija kupuje srpskog vezistu samo kako bi ga bolje "preprodala" i zaradila dodatni novac.

Foto: Guliver/Getty images/Denis Doyle

U svakom slučaju sudbina Nemanje Maksimovića je najviše u rukama Valensije, ali ukoliko tokom priprema bude na nivou ovogodišnjih igara iz Hetafea - možda ih natera da mu pruže šansu koju nije dobio u svojoj prvoj godini na "Mestalji".

Videćemo kakvi su tačno planovi "slepih miševa" pošto će oni verovatno zavisiti i odlazaka nekih igrača, dok su im interesanti Đoan Đordan (Eibar) i Remo Frojler (Atalanta).

Nemanja Maksimović je ove sezone odigrao 29 mečeva u Primeri bez gola i asistencije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.