Valensija dovodi bivšeg fudbalera Reala?!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija dovodi bivšeg fudbalera Reala?!

Španski vezista na 'korak' od prelaska na 'Mestaju'.

'Slepi miševi' igraju veoma slabo ove sezone, a dolazak Gerija Nevila na kormilo kluba, koji je trebalo da bude 'šok terapija', nije doneo nikakvo poboljšanje.

Engleski trener želi da do kraja prelaznog roka dovede pojačanje, koje bi osvežilo tim, i pomoglo mu da se pomeri sa 'mrtve tačke'.

Izbor je pao na vezistu Deportivo La Korunje, Pedra Moskeru, koji je u karijeri igrao u Real Madridu, Hetafeu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Elćeu. U 'Karljevskom klubu' je proveo 4 godine, ali je pretežno nastupao za B tim tog kluba.

Španski fudbaler je jedan od ključnih fudbalera ekipe sa 'Riazora' ove sezone, za koju je odigrao 20 mečeva ove sezone.

28-godišnjak je u klub iz Galicije stigao prošle godine kao slobodan fudbaler, nakon što je raskinuo ugovor sa ekipom Elćea.

'Kec iz rukava' za dovođenje fudbalera Deportiva mogao bi da bude Havijer Fuego, koga bi Valensija, kao deo transfera, mogla da pošalje na pozajmicu na 'Riazor'.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.