Valensija dovodi Hrvata?

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija dovodi Hrvata?

Juventus želi da proda hrvatskog reprezentativca, a sada se u trku uključila i Valensija.

Mladi krilni napadač Marko Pjaca se povezivao sa Fiorentinom, navodno je sve bilo dogovoreno, ali onda su pregovori stali. To pokušava da iskoristi Valensija i da brzo dovede Hrvata u svoj tim.

Dvadesettrogodišnji Pjaca je nezadovoljan svojim statusom u Juventusu i želi da napusti klub.

On je stigao u Juventus 2016. godine, a od tada je odigrao samo 14 utakmica za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovaj tim. Bio je i na pozajmici u Šalkeu, ali se ni tamo nije pokazao.

Fiorentina je navodno imala sve dogovoreno, ali su pregovori naglo zastali. Fiorentina je želela pozajmicu uz mogućnost otkupa, dok Juventus želi da postavi i opciju da otkupi igrača ponovo.

Valensija želi da iskoristi to što je u dobrim odnosima sa Juventusom, što se videlo u slučaju za Kansela i da dovede ovog Hrvata u svoj tim. Pored ova dva tima, zainteresovan je bio i Vest Hem, ali oni su nakon dovođenja Felipea Andersona odustali od ovog igrača.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.