Valensija dovela novog napadača!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija dovela novog napadača!

Ekipa Valensije se sprema za novu sezonu u kojoj će pokušati da bude dostojan rival Realu i Barseloni u svim takmičenjima.

U bliskoj budućnosti možemo očekivati još jaču Valensiju od one u prethodnim godinama, klub je postao dosta stabilniji i rezultati se konačno mogu očekivati.

Sada su doveli supertalentovanog fudbalera Selte koji igra na poziciji napadača, Santija Minu.

Vrednost ovog transfera je 10 miliona evra jer je upravo toliko iznosila klauzula >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po kojoj je bilo koji klub mogao da odvede ovog odličnog fudbalera koji je pokazao sve svoje kvalitete prethodne sezone.

Rođen je 1995. godine, a 11. aprila je postao najmlađi igrač u španskoj Primeri koji je uspeo da postigne četiri gola na jednoj utakmici. Učinio je to protiv Raja Valjekana.

Ova informacija je potvrđena i na zvaničnom sajtu Selte, očekuje se uskoro i potpisivanje ugovora.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sevilja našla zamenu za Baku!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015

Sevilja je mesto gde su igrali vrhunski napadači, da li je on sledeći?..Ekipa Sevilje je oduvek imala sjajne napadače koji su nakon tog tima igrali u renomiranijim ekipama, Karlos Baka je najnoviji primer pošto je prešao kod Siniše Mihajlovića u Milan...Upravo je zbog njegovog odlaska Uprava krenula...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.