Valensija bolja od Saragose

Izvor: B92, 13.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija bolja od Saragose



Fudbaleri Valensije pobedili su na Mestalji Saragosu 2:0, u poslednjoj utakmici 34. kola španske Primere. "Slepi miševi" su tako u direktom duelu bili bolji od ekipe koja pretenduje na četvrto mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Valensija je do prednosti na ovom meču došla u 22. minutu, nakon nekoliko poluprilika. Hoakin je prošao po desnoj strani i centrirao, Milito je za trenutak otklonio opasnost, na loptu natrčava Silva koji šutira, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a najsnalažljiviji je bio Moreti za 1:0.

Samo tri minuta kasnije domaći su imali odličnu priliku da povećaju prednost, pošto je fudbaler Saragose Zapater oborio Davida Silvu. Vilja je preuzeo odgovornost izvođenja najstrože kazne, ali je golman gostiju Sančes odbranio, lopta se odbila do Marčene, ali je ponovo Sančes bio uspešniji.

Valensija je do 2:0 stigla u 44. minutu, a strelac je posle odlične akcije Hoakina, Migela, Angula i Vilje bio je David Silva. Saragosa je u drugom delu utakmice pokušala da se vrati, ali su Dijego Milito i Movilja bili neuspešni, pa je do kraja ostalo 2:0.

Valensija je na četvrtom mestu i ima 62 boda, 7 više od petoplasirane Saragose.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.