Valdevit odredio sastav juniorki

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valdevit odredio sastav juniorki

Trener ženske juniorske reprezentacije Srbije, Zoran Valdevit objavio je sastav za kontrolne pripreme i prijateljske utakmice u Hrvatskoj.
(FOTO: RSS)
Na spisku se nalaze:
Golmani: Tijana Ćosić, Snežana Ležaja i Jovana Stranjanac.
Krila: Marija Filipović, Biljana Gavrilović i Sanja Radosavljević
Pivoti: Jovana Dukić, Zorana Milić i Marija Petrović.
Bekovi: Anđela Janjušević, Marija Agbaba, Hristina Nedeljković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Danka Stefanović, Stefana Ristić, Sanja Simić, Sara Garović, Katarina Radović i Milica Vranić.
Rukometašice rođene 1994. godine i mlađe, putuju 17. marta u Rumu, gde će trenirati pred utakmice u Hrvatskoj, 19. i 20. marta.
Žensku juniorsku reprezentaciju polovinom maja očekuje kvalifikacioni turnir u Slovačkoj za plasman na prvenstvo Evrope, koje se održava u avgustu u Danskoj.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valdevit objavio spisak juniorki

Izvor: B92, 13.Mar.2013

Trener ženske juniorske rukometne reprezentacije Srbije Zoran Valdevit objavio je sastav za kontrolne pripreme i prijateljske utakmice u Hrvatskoj...Rukometašice rodjene 1994. godine i mlađe, putuju 17. marta u Rumu, gde će trenirati pred utakmice u Hrvatskoj, koje se igraju 19. i 20. marta...Žensku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.