Valdes završio karijeru

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valdes završio karijeru

Nekadašnji golman Barselone i španski reprezentativac Viktor Valdes saopštio je da završava igračku karijeru.

Ovaj 35-godišnji čuvar mreže koji je poslednjih nekoliko godina imao dosta problema sa povredama odlučio je da se posveti televizijskom poslu i pravi ekskluzivne intervjuea sa bivšim asovima. On je punih 12 godina čuvao mrežu Katalonaca i ostvario fantastične rezultate - tri puta je osvajao Ligu šampiona, šest puta bio je prvak Španije i osvajač Superkupa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dok je po dva puta osvajao Kup kralja, Superkup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo.

Posle Barselone bio je član Mančester Junajteda, kratko vreme Standarda iz Liježa, a prethodne sezone branio je za MIdlzbro. Mrežu A reprezentacije Španije, u konkurenciji Ikera Kasiljasa i Pepea Rejne, čuvao je 20 puta i osvojio Svetsko prvenstvo 2010. i Evropsko 2012. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.