Valdano: Murinjo izgubio glavu!

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valdano: Murinjo izgubio glavu!

Skandalozno ponašanje Žozea Murinja na meču sa Barselonom kritikuju i Realovci, a kamoli... Bivši sportski direktor Kraljevskog kluba, Horhe Valdano, kaže:

- Murinjo bi morao bolje da se ponaša. Ono što se dogodilo u sredu protiv Barselone ne služi na čast ni Realu ni treneru najvećeg svetskog kluba. Uveren sam da niko na stadionu Santjago Bernabeu nije ponosan zbog toga. Murinjo je došao u klub koji ima iza sebe 109 godina slavne istorije i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << morao bi da bude svestan da predstavlja instituciju veoma prepoznatljivog kvaliteta i kulture – zaključuje Valdano, koji je inače smenjen sa te funkcije, upravo posle „intervencije” Murinja.
Sa druge strane, Marka piše da se Portugalac kaje zbog svega i da se povukao u krug porodice dok se situacija ne smiri.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.