Vajnaldum najavio da će Holanđani napustiti teren

Izvor: B92, 24.Jun.2021, 13:21

Vajnaldum najavio da će Holanđani napustiti teren

Fudbaler Holandije Đini Vajnaldum osvrnuo se na igranje u Budimpešti gde ih čeka meč osmine finala protiv Češke.

Povod su bili rasistički ispadi tamošnjih navijača na meču sa Francuskom upućeni Mbapeu i Benzemi.

"Razmišljao sam o tome. Možda će to uraditi da, kada mi izađemo sa terena, dobiju pobedu. Moraćemo da razgovaramo sa sudijom. Možda odlučim da istupim sa terena", poručio je.

Vajnaldum je jedan od najboljih igrača svoje reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ovom prvenstvu na kom se tri puta upisao u listu strelaca.

Fudbaleri Holandije igraće u mađarskoj prestonici za prolaz u četvrtfinale gde ih čeka bolji iz duela između Velsa i Danske.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROBLEMI NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Vajnaldum najavio da će Holanđani napustiti teren!

Izvor: HotSport.rs, 24.Jun.2021

Vajnaldum se osvrnuo na meč u Budimpešti u osmini finala. Holandija igra protiv Češke za prolaz dalje, ali je novi fudbaler Pariz Sen Žermena istakao da je moguće da njegova ekipa napusti teren. Razlog takvog poteza je mogućnost da se ponove rasističke uvrede koje su dobili Mbape i Pogba od navijača...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.