Vajlder na tapetu FA Engleske zbog komentara o sendviču VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 23:39

Vajlder na tapetu FA Engleske zbog komentara o sendviču VIDEO

FA Engleske pokrenula je proces protiv menadžera Ševild junajteda Krisa Vajldera.

On je posle poraza od Kristal Palasa prošlog meseca (3:2), bio van sebe kada je jedan od pomoćnika sudija Tonija Haringtona jeo sendvič dok je razgovarao sa njim.

Iskusni trener je posle meča rekao da je to bio "apsolutni znak nepoštovanja".

"Bila je to još jedna smešna sudijska predstava. Svaka odluka za 50/50 išla je protiv nas i ako ćemo sa tim morati da se nosimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do kraja sezone, onda ćemo se nositi. Ipak, neću da sve ovo prođe a da ne kažem ništa. Bio sam kod sudije i rekao sam mu šta imam. Jedan od njegovih pomoćnika je jeo sendvič, što smatram apsolutnim znakom nepoštovanja. Nadam se da je uživao u svom sendviču dok je pričao sa menadžerom kluba iz premijer lige", rekao je tada Vajlder.

FA je obrazložila da je Vajlder prekršio pravilo E3.1 koje se tiče komentarisanja suđenja, kojim se dovodi u pitanje integritet sudije i suđenja uopšte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.