Vadime, skrati jezik!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2017, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vadime, skrati jezik!

Najuspešnijem selektoru Uzbekistana svih vremena zbog kritike saveza oduzeta trenerska licenca na neodređeno vreme

Vadim Abramov, najuspešnji šef stručnog štaba Uzbekistana svih vremena, dobro će razmisliti kada sledeći put bude kritikovao tamošnji savez.

Čoveku koji je vodio nacionalni tim te bivše sovjetske republike od 2010 do 2012. i doveo ga do najvećeg uspeha, polufinala Kupa Azije 2011, FS rodne mu države oduzeo je trenersku licencu. I to na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nedređeno vreme! Uzbekistanski stručnjak je nedavno dao izjave u kojima ističe negativne radnje u savezu, pre svih smanjenje broja timova u prvoj ligi, kao i samu strukturu takmičenja koja je po njemu previše zakomplikovana.

Avramov, koji je vodio kazahstansku Astanu, kao i Lokomotivu iz Taškenta  "na ledu" je od 16. decembra kada je doneta odluka. Nije poznato kao će se stvari dalje odvijati, ali je jasno da je Abramov u velikim problemima, ali i klub koji trenutno vodi, Nefči iz Fergane.

(foto: Youtube)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.