VUKOVI PREGAŽENI: Jokić i Denver krenuli silovito ka tituli (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 08:31

VUKOVI PREGAŽENI: Jokić i Denver krenuli silovito ka tituli (VIDEO)

Nagetsi slavili sa ubedljivih 109:80.

Ubedljivim trijumfom od 109:80 košarkaši Denver Nagetsa poveli su sa 1:0 u pobedama protiv Minesota Timbervulvsa u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije.

Nagetsi su sve vreme kontrolisali igru i rezultat, u drugom periodu su prvi put stvorili dvocifrenu prednost, da bi u trećoj četvrtini koju su dobili sa 32:14 definitivno prelomili meč. Početkom četvrte deonice četa iz Kolorada stigla je do rekordne prednosti 95:63. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Iako je na terenu proveo samo 28 minuta Nikola Jokić je dao ogroman doprinos trijumfu Nagetsa sa učinkom 13 poena, 14 skokova i šest asistencija. Srpski as je na kratko ušao u igru i u poslednjoj četvrtini, ali je brzo morao na klupu zbog šest ličnih grešaka. Ono što sve može da zabrine da je odmah stavio led na ručni zglob sa kojim ima problema u poslednje vreme.

Najefikasniji je u redovima Denvera bio je Džamal Marej sa 24 poena, uz po osam skokova i asistencija, Majkl Porter imao je 18 poena  i 11 skokova, Koldvel-Poup ubacio je 15, a Eron Gordon 13 poena.

Kod Vulvsa su se istakli Entoni Edvards sa 18 poena i pet asistencija, dok je  Karl-Entoni Tauns je imao 11 poena i deset skokova.

Druga utakmica između Denvera i Mineoste igra se u noći srede i četvrtaka takođe u Koloradu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.