VUKOTIĆ: Nije sramota izgubiti od Zvezde ovakvom razlikom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 23:30

VUKOTIĆ: Nije sramota izgubiti od Zvezde ovakvom razlikom

Radnički doživeo ubedljiv poraz u četvrtfinalu Kupa Koraća.

Radnički iz Kragujevca u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća nije mogao Crvenoj zvezdi da bude ništa više od sparing partenra. Kao i godinu dana ranije Kragujevčani su ubedljivo poraženi od branioca trofeja, ali njiohv trener Ivica Vukotić nije bio nezadovoljan.

 - Mi smo samim plasmanom na Kup drugu godinu zaredom ispunili cilj. Prošle godine smo takođe u četvrtfinalu izgubili od Zvezde. Tada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo 61 poen razlike. Sada smo pružili malo bolji otpor, posebno u drugom poluvremenu. Zadovoljan sam kao su momci igrali, jer znamo šta Zvezda predstavlja i igrači i u svakom pogledu. Iskoristili smo ovaj meč za promociju, da vraćamo Radnički i Kragujevac na košarkašku mapu. Nije sramota izgubiti od Zvezde ovakvom razlikom. Okrećemo se obavezama u KLS, nadam se da se vidimo ponovo sledeće godine - rekao je Vukotić.

Slično razmišlja i igrač Kragujevčana Nikola Veljović koji je čestitao Zvezdi na plasmanu u polufinale Kupa Koraća.

 - Čestitam Zvezdi na pobedi i mojoj ekipi na velikoj borbi. Kao što je trener rekao, sada je razlika bila malo manja u odnosu na prošlu godinu kada smo takođe igrali sa Zvezdom. Sada smo pružili malo bolji otpor. Znali smo šta nas čeka. Ipak je oni su evroligaški tim. Okrećemo se KLS, gde nas čeka težak period - naglasio je Veljović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.