VUJADIN PODSETIO ZVEZDAŠE NA BARI: Nije PROPUSTIO priliku da PECNE Večitog rivala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 10:36

VUJADIN PODSETIO ZVEZDAŠE NA BARI: Nije PROPUSTIO priliku da PECNE Večitog rivala!

Oglasio se bivši kapiten crveno-belih.

Na današnji dan Crvena zvezda je pre 29 godina pokorila Evropu i u epskom meču protiv Olimpika iz Mareja, posle boljeg izvođenja penala, stigla do istorijskog osvajanja Kupa evropskih Šampiona.

Svake godine navijači tima sa Marakane se sa ponosom sećaju 29. maja i stadiona "Sveti Nikola" u Bariju, kada je pokoren Stari kontinent. Uspomene je danas evocirao i bivši kapiten Zvezde Vujadin Savić, okačivši fotografiju na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvenim mrežama.

Popularni Giška nije, međutim, propustio priliku da na neki način "pecne" večitog rivala. Naime, u njegovoj rečenici koja je postavljena ispod fotke, jasno se vidi njeno značenje:

- Neko nekad, neko nikad, 29.05. 1991 - napisao je Vujadin Savić na slici generacije Crvene zvezde iz 1991. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.