VUČIĆEVIĆEV RAPORT SA ZLATIBORA: Navikli smo se na šefa, sve ide po planu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆEVIĆEV RAPORT SA ZLATIBORA: Navikli smo se na šefa, sve ide po planu (VIDEO)

Crveno-beli će prvu utakmicu u kvalfikacijama za Ligu Evrope odigrati 29. juna.

Fudbaleri Crvene zvezde već nekoliko dana pripremaju se na Zlatiboru, a na svakom treningu pojavi se neka novina. Tako je bilo i tokom devetog dana, a kratak raport za klupski sajt dao je i Vanja Vučićević.

Mladi napadač je treći put na pripremama sa prvim timom, a u subotu je igrao od prvog minuta na pripremnoj utakmici.

- Došli smo i do devetog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priprema i naravno moram istaći da je najbitnije da smo svi zdravi. Jutros smo dosta vremena posvetili taktici, a obično popodne radimo više sa loptom, stručni štab osmišljava razne igrice i zanimljive vežbe. Imali smo jednu prijateljsku utakmicu (izveštaj pročitajte OVDE), a u petak nas čeka druga (Rudar iz Pljevalja). Navikli smo se već na novog šefa i stvarno sve ide po planu - rekao je Vučićević.

Inače, odvojeno od ekipe su radili dva igrača. Vujadin Savić i Veljko Nikolić su trčali sa strane zbog predostrožnosti i klasičnih upala kada su u pitanju pripreme. Bilo je i onih na poštedi. Golman Damir Kahriman je uz dogovor sa doktorom preskočio rad zbog jačeg grča u prednjoj loži.

Već u subotu, crveno-beli će se vratiti u Beograd, a za 29. jun zakazana je prva utakmica kvalifikacija Ligu Evrope. Protivnik je ekipa Florijana sa Malte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.