VUČIĆ ODGOVORIO MATIĆU: Srbija će izdvojiti 150 miliona evra za Nacionalni stadion

Izvor: Kurir, 09.Okt.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ ODGOVORIO MATIĆU: Srbija će izdvojiti 150 miliona evra za Nacionalni stadion

STARA PAZOVA - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Vlada izdvojiti 150 miliona evra ako poštoji želja da fudbalska reprezentacija dobije Nacionalni stadion.

Vučić je danas posetio najbolje fudbalere Srbije u Staroj Pazovi i čestitao im na pobedi u Elbasanu protiv Albanije (2:0).

On je na pitanje reprezentativca Nemanje Matića kada će dobiti novi stadion, rekao da je spreman da vlast u naredne tri godine izdvoji 150 miliona evra.

"Ne znam da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << li može da se preuredi Zvezdin ili Partizanov stadion, ali tu bi bilo svađe. Tih 150 miliona bi bilo dobro trošenje novca i nisu bačene pare. FSS mora da spremi rešenje", rekao je Vučić u Staroj Pazovi.

On je naglasio da će novi stadion morati da bude najbolji u regionu i da prima 50 ili 60.000 ljudi.

Premijera je interesovalo koliko je novca potrebno, a predsednik FSS Tomislav Karadžić mu je rekao da će FIFA i UEFA donirati oko 15 miliona, a da je za stadion potrebno 250 miliona.

Autor: Agencija TANJUG,Foto: Marina Lopičić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.