VTB: Alimpijević srušio Zenit!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB: Alimpijević srušio Zenit!

Košarkaši Avtodora slavili su na svom parketu protiv favorizovanog Zenita.

Druga vezana pobeda za ekipu Avtodora iz Saratova, nakon poraza na debiju Dušana Alimpijevića na klupi.

Sada su u fantastičnom maniru savladali Zenit iz Sankt Petersburga na svom parketu, rezultatom 95:94.

Gosti su stekli veliku prednost u trećoj deonici od 19 poena, ali je serijom 21-4 Avtodor prišao na samo dva poena minusa u finišu treće deonice.

U poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kvartalu domaća ekipa zahvaljujući debitantu Borisu Savoviću stiče i pet poena prednosti, Zenit se vratio, poravnao, a onda je Savović u finišu pogodio jedno od dva bacanja i ispostavio se postavio konačan rezultat, kako je Rejnolds na drugoj strani promašio.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu Baford sa 18 poena, 17 je dodao Ajrlend, po 14 su upisali Trej Golden i Zabelin, dok je dvocifren bio i Meklin sa 11 poena. Boris Savović na debiju devet poena i pet skokova.

Kod Zenita Voronov 22 poena, pola koša manje dodao je Karašev, Rejnolds je imao jak dabl-dabl sa 17 poena i 15 skokova, Marko Simonović je dodao devet poena.

Drugi vezani trijumf za ekipu Dušana Alimpijevića, koja sada ima samo pobedu manje od Zenita.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.