VTA BRIZBEJN: Beloruski derbi u polufinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 14:36

VTA BRIZBEJN: Beloruski derbi u polufinalu

Odigrani mečevi četvrtfinala.

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u polufinale turnira u Brizbejnu, pošto joj je meč predala Ruskinja Anastasija Potapova posle prvog seta koji je dobila Ribakina sa 6:1.

Ribakina će u polufinalu igrati protiv Čehinje Linde Noskove, koja je pobedila Ruskinju Miru Andreevu sa 2:0 (7:5, 6:3).

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka bila je bolja od Letonke Jelene Ostapenko, posle tri seta, sa 2:1 (6:3, 3:6, 7:5). U polufinalu Beloruskinja će igrati protiv sunarodnice Arine Sabalenke, koja je u četvrtfinalu pobedila rusku teniserku Dariju Kasatkinu sa 2:0 (6:1, 6:4).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.